Stem verstandig #kiesvoorwonen

Stem verstandig
#kiesvoorwonen

De woningnood is hoog, ook in onze regio. Ruim 15.000 jongeren, starters, gezinnen, ouderen en zorgbehoevenden zijn in de Gooi- en Vechtstreek acuut op zoek naar een woning. Stop deze crisis en kies voor wonen. Stem op een partij waar wonen hoog op de agenda staat!

Is de woningnood een probleem van de grote steden? Nee. Ook in onze streek zoeken mensen wanhopig een woning die bij hen past. Van de 42.000 woningzoekenden in de Gooi- en Vechtstreek zitten meer dan 15.000 mensen in een acute situatie. Met ellenlange wachtlijsten en een stop op nieuwbouwprojecten is het einde van de woningnood niet in zicht.

Wij willen zo snel mogelijk aan de slag
Als corporaties in de Gooi-en Vechtstreek willen we graag woningen realiseren. Zo snel mogelijk! Sterker nog, we hebben alle middelen klaar liggen voor het bouwen en verbouwen (sociale) huurwoningen. Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben de steun nodig van de lokale politiek.

Stem voor meer woningen in de Gooi- en Vechtstreek
Als inwoner kan je tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 het verschil maken, door op een politieke partij te stemmen waar wonen hoog op de agenda staat. Met jouw stem voor een partij die wil bouwen, help je mee om dit probleem in de Gooi-en Vechtstreek aan te pakken.

Via onderstaande kieshulpen kom je erachter welke partijen in uw gemeente iets willen doen aan de woningnood.

ontwerp: doorendoorontwerp | realisatie: itsyourday